Frisbeegolf 11.9.2013

- - - -

Frisbeegolf 11.9.2013

Jyty Iisalmi ry järjesti syksyisen Frisbeegolf iltapäivän paloisvuoren Frisbeegolf kentällä 11.9. Tapahtuma alkoi kello 17.00  ja kesti noin 20.00 asti! Mukana oli pelaajia jotka olivat kokeilleet jo muutaman kerran sekä ensi kertalaisia. Teemme harjoitus heittoja Paloisvuoren juurella olevaan harjoituskoriin. Päätimme lähteä kiertämään rennolla tavalla ja ehkä loppu koreilla sitten ottaa kisaa keskenämme.Meitä oli kahdeksan Iisalmen jytyläistä golfaamassa frisbeekiekoilla. Reitti on mukavan viihtyisä ja haastetta koriin saamisessa riittää. Kaikilla oli mukavaa ja vaikka välillä joutui heittämään puskasta, se ei menoa haitannut.

Lopuksi kokoonnuimme makkaranpaistoon kodalle ja keitimme kahvit Paloisvuoren rinnekahvilassa joka oli varattu Jyty Iisalmi ry:n käyttöön. Kyllä oli hyvää nuotiomakkaraa! Kuvia tapahtumasta löytyy kuvagalleriasta. 

Tervetuloa mukaan, kun seuraavan kerran frisbeegolfataan! 

 

- - - -

 

Alkuperäinen tapahtumatiedote

 

Tule tutustumaan Frisbeegolfiin!

 

Jyty Iisalmi ry järjestää Frisbeegolf iltapäivän keskiviikkona 11.9. Paloisvuorella alkaen 17.00 noin 20.00 asti. Tapahtumassa testataan Frisbeegolfia omalla tahdilla vapaamuotoisesti ja halukkaiden jäsenten kesken leikkimielisesti kisaillen. 

Yhdistys on varannut 20 kpl frisbeegolf kiekkoja jäsenten käyttöön, mutta ota mukaan omasi mikäli sinulla on sellainen! 20:lle ensimmäisenä ilmoittatuneelle on varmuudella laina-kiekko. 

Yhdistys tarjoaa kahvit/mehut Paloisvuoren rinnekahvilassa, sekä tarjolla myös makkaraa jota voi paistaa läheisyydessä olevan kodan nuotiossa.

Tapahtuma ja kahvilatilaisuus on vain yhdistyksen jäsenille. Radalla saattaa olla muitakin frisbeegolfaajia mikä radalla olevien pelaajien on aina otettava huomioon. 

 

Lisätietoja frisbeegolfista tästä linkistä.

Lisätietoja Paloisvuoren radasta ja ratakartta tästä linkistä.

 

Ilmoittaudu Frisbeegolf iltapäivään alapuolella olevan lomakkeen kautta! Ilmoittaudu viimeistään 10.9.2013 (jatkettu 1pv).

 

Tervetuloa! :)

Säätilanne: Pilvistä, on mahdollista että tipauttaa pari pisaraa vettä illalla.
Tapahtuma järjestetään, nappaa varulta sateenvarjo mukaan :).
Lisätietoja: Henriikka Väisänen, henriikka.vaisanen@ylasavonsote.fi