FrisbeeGolf 5.11.2012

5.11.2012 Frisbeegolf tapahtuma

 

No niin, nyt on viime maanantainen loppusyksyn/alkutalven Frisbeegolf takanapäin ja tapahtumasta jäi hyvä mieli! Yhteensä osallistujia oli kaksi nuorisojäsentä, eli minun lisäkseni Ulla Katainen! Lisäksi mukaan liittyi salaperäinen mutta tuttu jytyläinen pelaaja joka haastoi meidät nuorisojäsenet frisbeegolfiin..

Frisbeegolfin alkeet kävi opettamassa Iippolan Fribauksesta ope. Lisäksi hänen opastuksellaan kävimme läpi jännittävän kisan pimeiden heittoväylien lomassa. Suuret kiitokset Iippolan Fribaukselle tästä koulutuksesta!

Vaikka korit olivat jo siirtyneet jo talviunille, oli väylillä mahdollista heitellä. Otsalampuista ja LED-valokiekosta oli myös suurta hyötyä reiteillä. Kyllä tämä laji käy sekä kesä että talviaikaan.. kunhan hanki ei ole esteenä liikkumiselle. :)

Kisan jälkeen vietimme mukavan eväshetken Paloisvuoren rinnekahvilassa, jossa suoritettiin mm. palkintojen jako. Frisbeegolf kisan voitti, eli vähimmillä heitoilla radasta suoriutui, Ulla Katainen! Onneksi olkoon, hän voitti palkinnoksi otsalampun.

Lisäksi suoritettiin arvonta, jossa onni suosi Ulla Kataista ja hän voitti hieronta lahjakortin Parannuksen Fysikaaliseen! Onnittelut Ullalle toistamiseen!

Kiitoksia yhteistyöstä myös Vapaa-aikapalvelukeskukselle frisbee-kiekkojen lainaamisesta, opastuksesta, sekä Paloisvuoren kahvilan lainaamisesta!

Frisbeegolfin lumoissa on suunnitelmissa ensi vuoden puolelle kevät/kesä kaudelle uusi tapahtuma..

Kuulumisiin! :)
 

8.11.2012
Henriikka Väisänen

Nuorisojäsenten Frisbeegolf tapahtumat lokakuussa ja marraskuussa

 

Frisbeegolf iltapäivä 1

Aika: Sunnuntaina Lokakuun 28. kello 13.00 alkaen (kellot siirretty talviaikaan, eli 1h taaksepäin)

Paikka: Paloisvuoren DiscGolf rata

Ilmoittautuminen päättynyt: Perjantaina 26.10. kello 18.00

HUOM Tämä tapahtuma Peruttu, ei ilmoittautuneita!
 
Frisbeegolf iltapäivä 2

Aika: Maanantaina Marraskuun 5. kello 17.00 alkaen (lyhyempi tapahtuma kuin lokakuun, johtuen pimeän tulosta).

Paikka: Paloisvuoren DiscGolf rata

Ilmoittautuminen päättynyt: Lauantaina 3.11. kello 12.00

Tapahtuma järjestynyt: 1 Osallistuja, järjestäjän lisäksi!
 


Mitä tapahtuma sisältää:

Tapaamme sovittuna kellonaikana ja pelaamme pienimuotoisen kisan frisbeegolfia! 9 väyläisen radan suorittamiseen menee noin 1h-1,5h, riippuen heittotaidoista ja heittäjien määrästä. Kaikille osallistujille annetaan jäsenlahja sekä radan voittajalle tiedossa palkinto!

Iippolan Fribaus -yhteisö on lupautunut tulemaan esittelemään meille frisbeengolfia lyhyesti ennenkuin lähdemme heittelemään!

Tämän jälkeen vietämme eväshetken Paloskilla, yhdistyksemme tarjoaa eväät. :) Lopuksi arvomme kaikkien frisbeegolfilaisten kesken 30 € arvoisen palkinnon! Tapahtuma järjestetään vaikka osallistujia olisi vain yksi :)!
 

Mitä Frisbeegolf on?

Kun yhdistetään Frisbeen heittely ja tuttu Golf, saadaan Frisbeegolf! Laji on syntynyt USA:ssa ja on valloittanut myös Suomen. 
Lueskele enemmän täältä 


Paloisvuoren rata

9 väylää, eli suomeksi: heittopaikkaa koreineen. Rata antaa haastetta kyllä! Vaatii suht hyvää kuntoa. :)
Linkki Iisalmen kaupungin sivuille.

Lisätiedot ja väyläkuvaukset löytyvät täältä
 

Frisbee Golfin säännöt

Golfista tutut, mahdollisimman vähillä heitoilla osuma koriin on myös frisbeegolfin perusidea. Lopussa vähiten heittoja omaava radan suorittanut pelaaja on voittaja. 

 

Huomioitavaa: 
  • Sää olosuhteet: Pukeudu Lämpimästi! Ota varulta sateenvarjo mukaan. 
  • Muut heittelijät / lenkkeilijät Paloisvuorella -> Varmista ettei kukaan saa frisbeetäsi otsaansa!
  • Muistetaan olla varovaisia jyrkemmissä rinteissä, kallio-kiipeily kohdissa, rinteessä jossa tulemme alas. Mutta vahingon sattuessa liittomme on vakuuttanut IF-vakuutuksella kaikki osallistujat. 
  • Marraskuun tapahtuma on lyhyempi verrattuna lokakuun tapahtumaan johtuen pimeän tulosta sekä mahdollisista ensilumen aiheuttamista Väylä muutoksista (koreja otetaan pois laskettelualueelta) :D

 

 

Tervetuloa mukaan Frisbeegolfiin! :)


Ilmoittautua voit allaolevalla lomakkeella.