Keilaus 11.12.2012

Kävimme tiistaina 11.12. kello 17.00-18.00 keilaamassa jälleen kerran Pelixir Keilahallilla! Tällä kertaa meitä nuorisojäseniä oli pelaamassa yhteensä 3. Määrä siis kasvoi yhdellä edellisvuoteen verrattuna. :)

Otimme leikkimielisen kisan, ja päätimme että kokonaispisteet ratkaisevat kisan voittajan. Suoritimme välillä täyskaatoja, ja välillä keilat sinnikkäästi jäivät pystyyn toljottamaan eivätkä kaatuneet edes käskemällä. 

Lopulliset tulokset menivät seuraavasti: 

1. sija Ulla
2. sija Henriikka
3. sija Tiina

Pelin jälkeen oli vakituinen palkintojen jako. Hetken voittaja kolmikko tuumittuaan päädyttiin kuvassa oleviin valintoihin, eli lippis ja lasit! (vasemmalla Tiina ja oikealla Ulla). Lisäksi nuorisojäsenet saivat jälleen kivoja Jyty jäsen tuotteita kuten Jytykassit, avainkaulanauha/avaimenperä sydeemi, Jyty-kynät, korvatulpat, sekä rannepussit. Korvatulppia ei saanut käyttää keilauksen aikana ;D.

Tästä joulukuun keilaamisesta on muodostumassa traditio, joten ehdottomasti ensi joulukuussa (viimeistään) olemme taas keilaamassa! Toivottavasti joukkomme on taas kasvanut suuremmaksi! :)

Henriikka Väisänen
12.12.2012

Keilaajien Jytyä!